Élet-Stílus

Schobert Norbert a Norbi Update helyzetéről: Bár úgy tűnhet, nem visel meg mindez, a nyugalmam csak látszat

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Naponta több órát csak az üzletéért dolgozik, ha pedig minden a helyére kerül, úgy tervezi, háttérbe vonul, és a felesége vállalkozásának fejlesztésében segít majd.

Schobert Norbi a minap ünnepelte 52. születésnapját, melynek apropójából a Blikknek mesélt. Mint mondta, tökéletesen sikerült a családja meglepetése, nagy felhajtásra egyáltalán nem vágyott idén.

Szeretem a születésnapjaimat, de azért bevallom, egyre nehezebb megbékélnem a korommal. Az 52 azért már eléggé a B oldal közepe, ebbe azért nem jó belegondolni. Ugyanakkor hálával is tartozom, hogy bár többször szembe kellett néznem a halállal, mindig győztesként kerültem ki, és most is itt lehetek a családommal. Egészségileg pedig minden korábbi problémám ellenére jól vagyok, ez a legfontosabb

– magyarázta a lapnak a fitneszguru, akinek az elmúlt hónapokban nehézségei adódtak az üzleti életben.

Bármennyire is megterhelő számomra, ami történt, igyekszem a helyén kezelni a dolgokat. Bár úgy tűnhet, nem visel meg mindez, a nyugalmam csak látszat. Jelenleg is napi szinten négy-öt órát csak az üzletért dolgozom, de tudom, hogy idővel minden a helyére fog kerülni

– jelentette ki Schobert, aki a jövőben szeretne inkább háttérbe vonulni, és a felesége, Rubint Réka vállalkozásának fejlesztésében segédkezni.

Hogy mi a helyzet mostanában a Norbi Update körül, azzal nemrég hosszabb cikkben is foglalkoztunk, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Lassan csak az adósság marad a Norbi Update-nél, a megmentő cégei viszik tovább az üzletet
Fogyatkozik a bolthálózat, nemrég végrehajtást rendeltek el a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen, és egyre újabb cégek jelennek meg Schobert Norbert biznisze körül. Ezek azonban nem a fitneszguru érdekeltségébe tartoznak. Mi lesz így a Norbi Update-tel?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik