Élet-Stílus

Hal a tortán: Csuti Köllő Babettet kérte fel segítőjének

Ivándi-Szabó Balázs
Ivándi-Szabó Balázs
Az üzletember azt mondja, hozzá kevésbé áll közel konyhaművészet, mint a színésznőhöz.

Ma este új részekkel folytatódik a Hal a tortán, az első héten Kelemen Anna, Gáspár Virág, Kökény Attila, Szorcsik Viki és Szabó András Csuti főznek majd egymásnak – utóbbi ma a Mokkában árulta el, hogy ő korábban sosem készített még hasonló volumenű ételeket, mint a főzőműsorban, ahol egyébként Köllő Babett volt a segítője a konyhában.

Babcikám jött segíteni, Köllő Babett lesz a segítségemre. Azt gondolom, hogy jóban vagyunk. Nem vagyunk napi kapcslatban, nincsenek ilyen fix programjaink, de mindig jókat nevetünk, hogy a férjét ugyanúgy hívják, mint engem. Járunk együtt Fradi-mérkőzésekre, és általában munkával kapcsolatban találkozunk, ilyenkor mindig nagyon jó hangulatban telnek ezek. Nagyon örülök, hogy elfogadta a meghívásomat, és segített valamit az asztalra tenni

– magyarázta az üzletember, aki Köllő érkezése előtt úgy hitte, jól felszerelt a konyhája, a forgatás után viszont megváltozott az erről alkotott véleménye – azóta be is szerezte azokat az eszközöket, amik akkor hiányoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik