Élet-Stílus

Otthon barkácsolt guillotine-nal fejezte le magát egy indiai házaspár

Ashish Shah / Getty Images
Ashish Shah / Getty Images
Egy házilag barkácsolt szerkezettel, egyszerre fejezte le magát Indiában egy házaspár. Búcsúlevelükből kiderül, öngyilkosságukra vallási áldozatként tekintettek.

Otthon barkácsolt guillotine-nal követett el öngyilkosságot egy házaspár április 16-án, az indiai Gujaratban – írja a Daily Mail.

A 38 éves Hemubhai Makwana és felesége, a 35 éves Hansaben egyszerre haltak meg, levágott fejük egy „tűzoltárra” gurult. A helyi rendőrség közleménye szerint a házaspár búcsúlevelet hagyott, melyben arra kérték szüleiket és hozzátartozóikat, hogy viseljék gondját két gyermeküknek. A család szerint a házaspár tavaly merült el nagyon a vallásban: minden nap hosszan imádkoztak otthonukban.

Az eset kapcsán felmerült, hogy Indiában újra terjedőben van a „fekete mágia” gyakorlata. Tavaly októberben két nő megkínzott és lefejezett holttestétre találtak rá. A gyanú szerint egy rituális szertartás során végeztek velük. A kettős gyilkosság kapcsán Bhagaval Singh tradicionális gyógyítót, a feleségét Lailát és Mohammed Shafi okkultistát tartóztatták le.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik