Élet-Stílus

Az RTL-nél már 16 évvel ezelőtt is tervben volt Az álommeló, Andy Vajnával debütálhatott volna a formátum

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Herman Péter, a csatorna kreatívigazgatója utólag úgy véli, talán nem is baj, hogy akkor nem sikerült elindítaniuk a műsort.

A Média1 a minap Balogh Leventével és az RTL kreatívigazgatójával, Herman Péterrel készített interjút. A beszélgetés során az is kiderült, hogy a csatorna már 16 évvel ezelőtt is szerette volna behozni Magyarországra Az álommelót, méghozzá Andy Vajnával, a terv viszont akkor nem valósult meg.

Elárulhatom, hogy Kolosi Péter és én már hosszú évekkel ezelőtt szerettük volna megcsinálni ezt a műsort, egész konkrétan 16 évvel ezelőtt, amikor Andy Vajna éppen Magyarországra érkezett és elkezdte az itthoni tevékenységét. Fel is kerestük őt, de így utólag azt mondom, hogy talán nem is baj, hogy ezt akkor nem sikerült megvalósítanunk, mert akkoriban még nagyon más volt az ország és az üzleti életről is nagyon más volt az elképzelés. Azóta borzasztóan sokat professzionalizálódott a világ, és szerintem a Cápáknak is köszönhetően most érkezett el az ideje, hogy ennek a műsornak a képernyőn kell lennie

– mondta a portálnak Herman.

A műsorban jelenleg Balogh Levente keresi elnöki asszisztensét. Hogy a formátum folytatásával kapcsolatban mit tervez a csatorna, azt egyelőre nem tudni. Meglehet, hogy további évadok is készülnek majd, melyekhez akár külföldi helyszíneken is forgathatnak a szereplőkkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik