Élet-Stílus

Horrorfilmmé vált a férfi élete, miután rejtett ajtót talált a pincéjében

Félelmetes fordulatot vett egy férfi élete, miután új házba költözött, majd egy rejtett ajtóra bukkant a pincében.

Baljós rejtett ajtóra bukkant új otthona pincéjében egy férfi. A Reddit közösségi portálon azt írta, a felfedezés óta úgy érzi magát, mintha az élete egy horrorfilm lenne – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Egy Reddit-bejegyzés szerint a „u/blurghusername” felhasználónevet használó férfi három évvel ezelőtt költözött új házba. Egy ideig minden rendben ment, aztán egy nap, amikor a pincében pakolászott egy rejtélyes ajtóra bukkant, amit egy teljes falat eltakaró polcos szekrény mögé rejtettek.

A férfi csak abban volt biztos, hogy az ajtó nem a szabadba vezet, hiszen kívülről nem találta meg a másik oldalát. Gyanúsnak találta azonban, hogy az ingatlanos és a ház korábbi tulajdonosa sem említette az ajtót, amikor megvette a házat.

A férfi a Redditen azt írta, nem meri kinyitni az ajtót, mert épp elég horrorfilmet látott ahhoz, hogy tudja, miféle szörnyűségeket találhat mögötte. Képtelen volt ugyanakkor megnyugodni, folyton az járt a fejében, hogy mi lehet a pincében, éjjelente rémálmai voltak.

A kommentelők között volt, aki azt írta, azonnal hagyja el a házat és vissza se nézzen, de a legtöbben azt tanácsolták neki, hogy nyissa csak ki az ajtót, az élet nem egy horrorfilm. Sőt, voltak olyanok is, akik felajánlották, hogy megadja a címet, elmennek és benéznek helyette az ajtó mögé.

A férfi végül úgy döntött, kinyitja az ajtót. A bejegyzése alatt azt írta, megteszi, amint hazaér a munkából. Az „u/blurghusername” felhasználónév azóta inaktív, a férfi eltűnt.

Valakinek nemrégiben eszébe jutott a történet. Megosztotta a Redditen a rejtett ajtótól készült fotót és megkérdezte, tudja-e bárki, hogy mi történt a férfival. A legtöbben úgy gondolják, csak le akarta cserélni a profilját, és kitalált hozzá egy horrorhistóriát.

3 years ago this image was posted on the creepy sub by u/blurghusername who claimed to have found this door in his house after some persuading the comment section convinced him to open it after work he counted down the hours til he gets off work and after the last hour he disappeared
by u/Seperatedpersonality in mystery

Ajánlott videó

Olvasói sztorik