Élet-Stílus

A vetkőzős oldalon villantja TB-támogatással átszabott melleit az egykori modell

Josie Cunningham szereti feszíteni a húrt.

Josie Cunningham nevét 2009-ben ismerte meg az egész Egyesült Királyság, miután TB-támogatással csináltatta meg a melleit: az adófizetők pénzéből 5000 fontot (mai értékén: 2,1 millió forint) költöttek a plasztikai beavatkozásra.

Meglehetősen nagy botrány lett, amikor ez kitudódott, a brit bulvárlapok nem sokkal később már a szigetország leggyűlöltebb nőjeként hivatkoztak rá. Az egykori modell talán szereti feszíteni a húrokat, ugyanis legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy eldicsekedett:

soha nem merne meztelenkedni az OnlyFans oldalon, ha nem kapott volna új melleket.

„Még úszni sem mentem el a gyerekekkel – kabátban és bélelt melltartóban szexeltem” – mondta Cunningham, aki szerint soha nem lett volna elég önbizalma ilyen extra munkához, ha nem csináltatta volna meg a melleit.

A 32 éves, leedsi születésű nő két éve indított saját aloldalt a vetkőzős site-on, ahol topless, meztelen és fétis tematikájú tartalmakat tesz közzé. Elmondása szerint 440 követője fizet neki havi 16 fontot, ami számításaink szerint nagyjából 7000 fontos (3 millió forint) rendszeres jövedelmet biztosít számára.

Cunningham hatgyermekes anya – a legkisebb gyereke tavaly született. A Daily Mail cikkéből kiderül, az exmodell a terhessége alatt nem posztolt, és arra is vigyáz, hogy gyermekei ne találkozhassanak a fotóival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josie Cunningham (@josiecunninghamofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik