Élet-Stílus

Saját vérét keverte a koktélokba egy pincérnő Japánban

viennetta / Getty Images
viennetta / Getty Images
Azonnali hatállyal elbocsátotta egyik pincérnőjét egy szórakozóhely Japánban miután kiderült, az felszolgáló a saját vérével üti fel a vendégek koktéljait.

A Twitteren jelentette be április 2-án a sapporoi Mondaiji cafe, hogy azonnali hatállyal elbocsátottak egy felszolgálónőt, aki vérrel szennyezte be a vendégek italait, illetve hogy a szórakozóhely egy napra bezár, hogy az összes poharat lecserélhessék – írja a Daily Mail.

A kávézó Sapporo bulinegyedében működik, neve azt jelenti „problémás gyerek”, és úgy hirdeti magát mint ideális hely sötét lelkivilágú emberek és problémás gyerekek számára, akiket a legcukibb lányok szolgálnak ki. A kávézó egyik specialitása, hogy aki befizet 2500 jent (kb. 6300 forintot), az egy órán keresztül bármiből bármennyit ihat.

Egy japán hírműsorban egy orvos azt tanácsolta, hogy mindenki aki a kávézóban járt, menjen el kivizsgáltatni magát, mások vérét inni ugyanis meglehetősen kockázatos. A gyanútlan vendégek akár HIV-vel, szifilisszel, vegy hepatitissel is megfertőződhettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik