Élet-Stílus

Kulcsár Edina elmondta, hogy viseli a terhességet

TV2
TV2
Hamarosan elérkezik a szülés ideje.

A harmadik gyerekével várandós Kulcsár Edina péntek éjjel kérdésmatricát posztolt az Instagram-történetében, azzal a céllal, hogy válaszoljon a követői néhány kérdésére. Hogy miért éjszakai időpontban tette mindezt, azt így magyarázta:

Még mindig van hátra egy kis időm a szülésig, viszont az alvással egyre inkább hadilábon állok. Ma egész nap hulla voltam, mert alig aludtam tegnap éjjel is, így ma délután kidőltem pár órára. Most meg már esélyem sincs aludni. Szóval ha gondoljátok, akkor szívesen beszélgetek veletek egy kicsit.

A következő sztorikban egyebek mellett elárulta, hogy a férje, G.w.M a legjobb barátja, és hogy egyáltalán nem fél a közelgő szüléstől. Rákérdeztek nála, hogyan éli meg a terhességet, erre így felelt:

Nagyon jól élem meg. Persze, már nehéz a pocak, nehezebben mozgok, de rosszabbra számítottam az elején. Egy ideje van csak az, hogy a zöldségeket kívánom. Én is csodálkoztam rajta, de valóban így van. A kaliforniai paprika a kedvencem, aztán jön a paradicsom, majd az uborka. Szóval semmit nem eszek meg úgy nagyon szívesen ezeken kívül, de azért igyekszem.

Kulcsár Edina múlt augusztusban jelentette be, hogy rapper párjával első közös gyereküket várják. Azóta már azt is tudni, hogy kislányuk az Amara nevet fogja kapni.

Kapcsolódó
Egy román várost és egy rovarnemet is úgy hívnak, mint Kulcsár Edináék születendő kislányát
Az Amara nem csak egy Magyarországon anyakönyvezhető női név.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik