Élet-Stílus

Megyeri Csilla: Fiatalabb koromban nem tudtam volna kimenni smink nélkül a közértbe sem

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ma már van, hogy a pizsamáját sem veszi át, ha le kell ugrania valamiért a boltba.

A Reggeli mai adásában a sminkelés is téma volt, a műsorvezetők Megyeri Csillával és Anfisa Bulgakovával beszélgettek a topikról. Utóbbi elmondta, volt idő, amikor még a szemetet is csak sminkben vitte le, ezt látta ugyanis otthon az édesanyjától és a nagymamájától is. Ma már leszokott erről, ha pedig reggelente van egy negyed órája, inkább arcjógával ébreszti fel a bőrét, és smink nélkül viszi óvodába a gyerekeit.

Megyeri Csilla több esztétikai beavatkozáson is túl esett, tetoválva van a szemöldöke és műszempillát is visel: mint mondta, bár ez egyfajta önbizalomhiányra is visszavezethető, ő így érzi jól magát, és mostanra a kinézetét is sikerült elfogadnia.

Régen, fiatalabb koromban nem tudtam volna kimenni smink nélkül a közértbe. Most, ahogy az idő már eltelt lassan fölöttem, ahogy öregszem, most már úgy érzem, elfogadtam a bőrhibáimat, az arcomat, a testemet. Most már nagyon szívesen, bárhova, egy bevásárlóközpontba is elmegyek smink nélkül. Nem érdekel, ha megnéznek. Sőt, meg szokták jegyezni, hogy sokkal fiatalabbnak hat az arcom smink nélkül

– magyarázta az influenszer, hozzátéve: van, hogy még a pizsámáját sem veszi át, ha le kell szaladnia a boltba valamiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik