Élet-Stílus

„Nem javasolnám vele az együttélést” – Ben Affleck kínos beszámolót tartott Matt Damon rendetlenségéről

Chen / Disney General Entertainment Content via Getty Images
Chen / Disney General Entertainment Content via Getty Images
Amikor együtt éltek, szemtanúja volt egyebek között annak, ahogy Damon kajamaradékán kukacok lakmároznak.

Ben Affleck a minap James Corden vendége volt a The Late Late Show-ban, ahol szóba kerültek azok az idők is, amikor a színész együtt élt a testvérével, Casey Affleckkel és Matt Damonnel, aki máig a legjobb barátja. Mint kiderült, utóbbival nem volt zökkenőmentes a lakótársi viszonyuk. Bár hangsúlyozta, hogy Damont zseniális srácnak tartja, aki mindig nagyon jó volt hozzá, voltaképp senkinek sem javasolná, hogy együtt éljen vele.

Nem javasolnám a vele való együttélést, mert van egy olyan képessége…tudod, vannak azok az emberek, akik kizárnak dolgokat. Szerintem ezért olyan nagyszerű színész: egyszerűen tud koncentrálni, érted, mire gondolok?

– tette fel a kérdést Affleck, majd bővebben is kifejtette a dolgot.

Mint mondta, az egyik dolog, amit Damon „kizár“, az az a szemlélet, miszerint a használt dolgokat illik kidobni vagy kimosni. A színész állítja, évekig takarított a barátja után, a testvérével viszont egy ponton ráuntak erre, és eldöntötték, hogy nem nyúlnak a rendetlenséghez, hogy Damonnek muszáj legyen elpakolnia maga után. A tervük nem úgy sikerült, ahogy tervezték.

Egy nap hazajöttünk, Matt meg ott volt rövidnadrágban és pólóban, egy hokijátékkal játszott a nappali közepén, körbevéve szeméttel. Pizzásdobozokkal… lenéztem arra a másfél hetes sushira, és tele volt kukacokkal

– idézte fel az esetet Affleck, aki szerint Damon feleségének, Luciana Barrosónak külön helye van a mennyországban, sejtve azt, mennyi dolga lehet otthon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik