Élet-Stílus

Az álommeló: megrángatta egymást Balogh Levente két jelöltje

A módszertani és elvi különbség feszültséget szült közöttük.

Az álommeló selejtezőhetének harmadik napján autómosót nyitottak Balogh Levente jelöltjei. Az ezzel járó feladatok nehéznek bizonyultak: Vivient, a piros csapat egyik tagját például annyira szíven ütötte a rengeteg visszautasítás, hogy a végén már sírva könyörgött idegeneknek, hogy lemoshassa az autójukat.

A többi csapattag sem volt rest mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb kuncsaftot vonzzák be. Marcsi igyekezett kedvesen becsalogatni a potenciális vásárlókat a saját autómosójukba, Timi viszont inkább rámenősen próbálkozott a sofőröknél.

A tettlegességig fajuló vitát az robbantotta ki köztük, mikor Timi lecsapott egy autósra, aki eredetileg Marcsiékhoz ment volna.

Konkurenciák voltunk, de nem gondoltam volna, hogy lesz olyan eset, hogy egymás ügyfeleit lenyúljuk, viszont nem fogom hagyni. Nekem ez egyébként nem volt szimpatikus, csak azért mentem bele, mert nem akartam hagyni, hogy az összes ügyfelünket elszedjék tőlünk

– mondta Marcsi, aki amiatt rágott be és rángatta meg Timit a kabátjánál fogva, mert ellenfele lenyúlta az útmutató tábláját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik