Élet-Stílus

A Nagy Ő: Metta és Bogi a műsor után is barátok maradtak

TV2
TV2
A tavalyi évadban mindketten Árpa Attila szívéért versengtek.

A Nagy Ő tavalyi évadában Árpa Attila kereste a szerelmet, a jelöltjei között volt Metta és Bogi is: a színész az egyik rózsaceremónia alkalmával arra kérte a műsorban összebarátkozó nőket, hogy beszéljék meg egymás között, melyikük menjen haza. Bogi ezt hallva zokogni kezdett, Metta igyekezett nyugtatni, így Árpa levette a vállukról terhet, és utóbbit küldte haza. Végül Timit választotta a műsor végén, de nem maradtak együtt.

A színész A Nagy Ő forgatásakor a Pepe című sorozathoz is felvett egy jelenetet, amiben Mettával szerepeltek együtt, csókolóztak is. A sorozat szóban forgó epizódja hamarosan látható lesz a TV2-n, ennek apropójából a Blikk kereste fel Mettát, aki elmondta, hogyan érezte magát a forgatáson.

Nagy megtiszteltetés volt Mucsi Zoltánnal találkozni, és a forgatást is imádtam. Kamerák között érzem igazán jól magam, ezért örömmel vállaltam az epizódszerepet. Attila az elején jelezte, hogy nincs trükközés, színpadi helyett igazi csókkal zárjuk le a jelenetünket, amit én egyáltalán nem bántam

– mondta a Blikknek Metta, aki elárulta: Bogival máig barátok.

Rossz érzés volt, amikor Attila nem adott rózsát, de az idő minden emléket megszépített. Ráadásul ott van Bogi, akivel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, a személyében pedig igazi barátra leltem. Így, ha a szerelmet nem is, egy hasonlóan értékes kincset kaptam a műsortól.

Árpa egykori jelöltje hozzátette, A Nagy Ő élete legnagyobb kalandja volt, a színészt pedig szeretetreméltó, kedves embernek tartja, és örömmel meginna vele egy kávét, ha véletlenül összefutnának valahol.

Kapcsolódó
A Nagy Ő: Újabb jelöltjét küldte haza Árpa Attila
Miután kiosztott három rózsát, Bogi és Metta között kellett döntenie, először arra kérte őket, beszéljék meg egymás között ők, melyikük menjen haza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik