Élet-Stílus

Hét rendőrrel szextingelt, kettővel viszonyt folytatott a házas diszpécser

A texasi nő férje is a seriffhivatalnál dolgozik.

A Texas államban található San Antonió-i seriffhivatal egyik diszpécserét fizetés nélküli szabadságra küldték, miután fény derült rá, hogy hét rendőrrel is erősen szexuális töltetű beszélgetéseket folytatott munkaidőben.

A 38 éves Krystle Perezt férje, Giancarlo Perez buktatta le, aki továbbította az üzeneteket főnökeiknek. A hét érintett rendőrből az éjszakai diszpécserként dolgozó nő feltehetőleg kettővel viszonyt is folytatott – legalábbis az addigi élményeiket, és az újabb, hotelszobákban elképzelt randevúkat említő üzenetváltások erre engednek következtetni.

Ő volt életem szerelme. Nagyon zaklatott voltam.

– mondta a megcsalt férj a Daily Mail szerint.

A 41 éves férfi eleinte hitetlenkedett, majd hányás kerülgette, mikor felesége iPhone-ján megtalálta a pajzán üzeneteket. Az üzenetváltásokban a szextingelés forgatókönyvét követve a közös múlt és elképzelt jövő mellett plasztikus leírások szerepelnek arról, hogy a házas nővel mit és hogyan csinálnának a rendőr kollegák, és arra ő miért és hogyan reagálna.

Az egyik rendőr beismerte feleségének a viszonyt, aki így a válási papírok mellé harminc napos felfüggesztését is megkapta a seriffhivataltól. Míg a kivizsgálás folyik, a Perezzel folytatott beszélgetésekben résztvevőket szintén felfüggesztették vagy fizetés nélküli szabadságra küldték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik