Élet-Stílus

Zsákbamacska: április közepétől Rózsa György átveszi a műsor vezetését Majkáéktól

tv2
tv2
A tévés meg is hatódott, mikor leforgatták az adásokat.

A Sztárban Sztár döntőjében különleges információt is megosztottak a nézőkkel: Rózsa György bejelentette, hogy április 16-tól visszatér a Zsákbamacska című műsorba és néhány exkluzív adás erejéig ő fogja vezetni azt. Ezzel pihenőt kap Majka és Pápai Joci is.

Rózsa több mint harminc évvel ezelőtt volt a show házigazdája, és ez azért is különleges alkalom, mert a televíziózás történetében példanélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshow-t.

Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel, három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt jutalomjáték! Attól nem tartottam, hogy bennem él-e még a játékkedv, mert a televíziós műsorkészítés, a játékvezetés egy örökké tartó szerelem. Szinte visszafiatalodtam. A TV2 vezetése és a stáb mindent megtettek, hogy jól érezzem magam. Nagyon megható volt, hogy a felvételek után a kollégák megköszönték a jó hangulatú közös munkát. A játékosok pedig minden adás elején hihetetlen szeretettel fogadtak, hosszú percekig tapsoltak. Szinte mindegyikük elmondta a játék után, hogy én voltam a szüleik kedvence, nagyon szerették a Zsákbamacskát annak idején. Jó volt látni, hogy a mostani játékosok is remekül érezték magukat a stúdióban. Boldog voltam, hiszen újra azt tehettem, amit 56 televíziós évemen át: szórakoztathattam a nézőket.

A műsorban Rózsa segítője a Dancing with the Stars táncosa, Stana Alexandra lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik