Élet-Stílus

Durván bírálják az apát, amiért a lányára megszólalásig hasonlító nőt vett feleségül

TikTok / sav_chapin
TikTok / sav_chapin
Tizenhat év korkülönbség van egy arizonai férfi és a második felesége között. Az emberek azonban nem ezen lepődnek meg velük kapcsolatban, hanem azon, hogy a nő a megszólalásig hasonlít a férfi elő házasságából született lányára.

Chris 44 éves, egy jól menő arizonai fodrászszalon tulajdonosa, a felesége, Savana 28. A pár úgy ismerkedett meg, hogy Savana Chris szalonjában dolgozott. A házaspár fölött már csak emiatt is sokan ítélkeznek, de a kritikák csak akkor durvulnak el igazán, ha képbe kerül Tizzi, Chris 21 éves lánya is – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Chris és Savana négy éve vannak együtt. Hat gyereket nevelnek: három közöset és hármat a férfi első házasságából. A nő azt mondja, amikor elkezdett dolgozni Chris szalonjában, éppen túl volt egy hosszú kapcsolaton, úgyhogy egyáltalán nem állt szándékában ismerkedni. Chris épp akkoriban vált el az első feleségétől, úgy érezte, összeomlik az egész élete.

Miután lezajlott a válás, Chris és Savana egyre több időt töltöttek együtt, egymásba szerettek. Az emberek ekkor kezdték el megszólni őket a közöttük lévő korkülönbség és a főnök-beosztott viszony miatt. Sokan azzal vádolták Savanát, hogy valójában ő tette tönkre a jómódú Chris házasságát, és a pár csupán eljátszotta, hogy csak a férfi válása után jöttek össze.

A családot érintő kritikák akkor durvultak el csak igazán, amikor Savana felfedezte a TikTokot, és elkezdett videókat megosztani a családjáról. Sokaknak tűnt fel ugyanis, mennyire hasonlít Tizzi, Chris legidősebb lánya a mostohaanyjára, aki csak hét évvel idősebb nála.

A nyolctagú családot azonban nem igazán érdekli, mit gondolnak mások. Történetükről a Love Don’t Judge című YouTube-csatornának meséltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik