Élet-Stílus

James Cromwell segített megmenteni a vágóhídtól egy kismalacot, el is nevezte Babe-nek

UNIVERSAL PICTURES / KENNEDY MIL / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
UNIVERSAL PICTURES / KENNEDY MIL / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
Kiváló húsvéti történet.

James Cromwell színész igen komoly állatjogi aktivista hírében áll, a közelmúltban segített is a PETA-nak megmenteni egy kismalacot, aki útban volt a vágóhíd felé. Cromwell a PETA tiszteletbeli igazgatósági tagja, és a szervezet pénteken bejelentette, hogy a segítségnyújtás mellett döntöttek, amikor megtudták, hogy egy fiatal süldő leesett egy teherautóról a vágóhídra vezető úton.

A malac azóta egy állatmenhelyen van, Cromwell maga nevezte el Babe-nek. Nem véletlenül: 1995-ben a főszereplője volt a Babe című családi filmnek, ami egy kismalac kalandos történetét mesélte el.

A Babe című film forgatása közben tanúja lehettem és megtapasztalhattam a disznók intelligenciáját és érdeklődő személyiségét, megváltoztatta az életemet és az étkezési módomat, így megragadtam a lehetőséget, hogy megmentsem ezt a valódi kis Babe-et

– fogalmazott a színész, aki a film forgatása óta nem eszik húst.

A közleményben még azt írta: „Minden disznó megérdemli, hogy békében és örömben éljen egy menedékhelyen, megválasztva, hogy mikor szórakozik, hol táplálkozik és mivel tölti az idejét”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik