Élet-Stílus

Kutyával szexelő nőt tartóztattak le Mississippiben

Bizarr esetnél kellett eljárnia nemrégiben a hatóságoknak Mississippiben, amit a megyei rendőrfönök is csak a példátlan és a gusztustalan szavakkal jellemzett. A Daily Mail szerint a napokban letartóztattak egy 19 éves helyi nőt, Denise Fraziert, miután még februárban elkezdett terjedni a Spanchaten egy videó, amelyen egy kutával folytat szexuális aktust. Minderről egy meg nem nevezett helyi lakos tett bejelentést a rendőrségen. A hatóságok hamarosan elő is állították Fraizert, a sajtónak pedig megerősítették, hogy valóban léteznek ezek a videók, de köznyugalom érdekében inkább nem hozzák őket nyilvánosságra.

A nő  beismerte, hogy ő látható a felvételeken. A rendőröknek azt mondta, kényszerítették, a lap szerint ugyanakkor ezt még nem találták bizonyítottnak a nyomozók. Más információk szerint Fraizer azt is mondta, hogy fizettek neki azért, hogy kutyával szexeljen.

A videókban látható német juhászt – amit Fraizer állítólag „szolgálati kutyának” nevezett – a hatóságok magukhoz vették és azonnal állatorvoshoz vitték. Fraizer jelenleg előzetesben van állakínzás és természetellenes közösülés vádja miatt. Ha a bíróságon bűnösnek találják, utóbbiért akár tíz évre is börtönbe zárhatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik