Élet-Stílus

Stohl Lucáék már tudják születendő gyerekük nemét

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
A híradós és férje két babaszobát rendeznek be.

Stohl Luca január végén osztotta meg a hírt, hogy babát vár. Az ATV Híradó műsorvezetője a naphire.hu-nak mesélt a terhességéről, amit szerencsére nagyon jól visel, azt mondja, nincs oka panaszra.

Enni mindent tudok, amit egy kismamának lehet, alapvetően nem vagyok őrülten kívánós sem, aki egész nap csak mogyorókrémet enne ecetes uborkával. Fejben is azt érzem, hogy azon kívül, hogy hatalmas izgalom meg érdeklődés van bennem és az egész családban, minden kerek. A hormonok nem csapnak falhoz naponta tizenötször, kényelmesen és összeszedetten tudok dolgozni, ebben a gyönyörű időben tudunk jönni-menni

– fogalmazott, hozzátéve, hogy mostanra már nem annyira gyors, nem tud olyan hosszú sétákat megtenni, és nehezebben is forgolódik, de ezen kívül nem tapasztal nehézséget.

Az egyre kerekedő hasammal egy kicsit nehézkesen megy már a mozgás. Lassulok, de mindent meg tudok csinálni, amit szeretnék, mert tök jól működünk együtt. Ha valami nem kényelmes a kicsinek, azt jelzi nekem, és úgy megyünk tovább.

Stohl Luca elárulta, jól állnak a babaholmik beszerzésével. Mivel a férje munkája miatt Németországban és Magyarországon is van otthonuk, így gyermeküknek is mindkét helyen lesz szobája.

A lap a baba nemére is rákérdezett, mire a híradós elmondta: ők már tudják, hogy kislányuk vagy kisfiuk születik-e, de nem tervezik, hogy a kicsi érkezése előtt nyilvánosan bejelentik.

Nagy babaváró buli meg bejelentés nem várható. Ha megszületett, és elérkezettnek látjuk az időt, hogy a születéséről beszámoljunk a nagyvilágnak, akkor majd az is kiderül, hogy kisfiú vagy kislány. Mi már tudjuk, és nagyon örülünk. Igaz, nálunk nem volt elvárás se az, hogy fiú legyen, se az, hogy lány, de nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy az lesz, ami, meg aki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik