Élet-Stílus

Annyi sörösdobozt halmozott fel otthon egy férfi, hogy egy teherautó kellett az elszállításához

Facebook / ClearJunk
Facebook / ClearJunk
Egy kényszeres gyűjtögető házát kellett kitakarítania egy cégnek a múlt hónapban, az angliai Plymouthban. Bár a cég munkatársai sokat láttak már, amire a házban találtak, még őket is megdöbbentette.

Élete egyik legrosszabb munkájaként írja le Matt Goodman, a plymouthi Clear Junk takarítócég tulajdonosa azt a házat, melynek kitakarítására a múlt hónapban kérték fel – írja a Plymouth Live.

A házban korábban egy kényszeres gyűjtögető élt, aki láthatóan nagyon szerette a dobozos sört. Goodman, aki a koronavírus-járvány elején indította be a vállalkozását azt mondja, a kollégáival rengeteget láttak már az elmúlt években, de ekkora mennyiségű szemét egy helyen még őket is lenyűgözte.

A házban felhalmozott iszonyatos mennyiségű szemét kilencven százaléka sörösdobozokból állt, de a kupacok alatt házhoz szállított ételek maradékait is megtalálták. Annyi sörösdobozt hordtak ki a házból, hogy simán megtöltötték egy teherautó platóját.

Facebook / ClearJunk

Goodman csapatának sikerült egyetlen nap alatt elhordania az összes szemetet. A férfi azt mondja, a tulajdonosnak alaposan fel kell majd újítania a házat. A tető beázik, a padlódeszkákba annyira beette magát a mocsok, hogy mindenütt átható bűz terjeng, az ételmaradékok miatt pedig egerek és patkányok is élnek a házban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik