Élet-Stílus

Brooke Shields szerint Barbara Waltersnek nem volt lelkiismerete, amikor 15 éves korában a testét kezdte elemezni a tévében

Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty Images
Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty Images
Anyaként megszakad a szíve, ha vissza kell néznie a szóban forgó beszélgetést.

Brooke Shields nemrég Kelly Clarkson talkshowjának vendége volt, ahol arról az 1981-ben megjelent tévéinterjúról is szó esett, amit a színésznő 15 évesen adott a tavaly elhunyt Barbara Waltersnek az amerikai országos televízióban, miközben az édesanyja mellettük ült.

Walters a stúdióban arra kérte a kiskamasz színésznőt, hogy sorolja el a méreteit, majd fel is állította, hogy mellé állhasson viszonyításként, mondván, Shields milyen magas és vékony.

Az, ahogyan a sajtó bánt velünk, ami elfogadható volt, akár az, hogy az országos televízióban megkérdezték a méreteimet, hogy megkértek, álljak fel… Barbara Walters ezt tette, és hozzám hasonlította magát

– mondta a színésznő, aki szerint az egész hozzáállás, amit akkoriban megengedtek maguknak a sajtó munkatársai, egyszerűen lelkiismeret nélküli.

A máig visszanézhető felvétellel kapcsolatban Kelly Clarkson úgy fogalmazott, felkavarja az indulatait. Shields egyet értett az énekesnővel, majd hozzátette, anyaként megszakad a szíve, ha vissza kell néznie magát kislányként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik