Élet-Stílus

Fültisztító pálcikával akarta gyantázni az orrlyukait, rögtön megbánta

Súlyos hibát követett egy fiatal nő, de cserébe, egy kis időre a közösségi média szupersztárjává vált.

A legviccesebb videók általában véletlenül készülnek, vagy legalábbis nem azzal a szándékkal, hogy nevettessenek. Pontosan ilyen az a felvétel is, amit egy Abbie nevű fiatal nő a húgának készített arról, ahogy az orrszőreitől próbál megszabadulni.

Abbie eredetileg a szemöldökeit gyantázta, amikor eszébe jutott, hogy talán az orrlyukaira is ráférne egy kis szőrtelenítés. Nem sokat teketóriázott, gyantába mártott két fültisztító pálcikát, az orrlyukaiba dugta őket, majd elővette a telefonját, hogy Snapchat-videót készítsen a húgának a folyamatról – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az orrszőrtelenítés azonban rosszul sült el, mert amikor Abbie megrántotta az orrából kilógó pálcákat, a gyantás vattadarabok az orrában maradtak. A lány először nevetett, aztán elkezdett egyre jobban pánikba esni.

Abbie végül feltette a videót a TikTokra, ahol több mint tízmilliószor nézték meg. A lány egy másik videóban elmondja, bár tartott tőle, hogy lesz egy nagyon megalázó látogatása a legközelebbi kórház sürgősségi osztályán, végül az ujjaival ki tudta szedni a gyantás vattát az orrlyukaiból.

@itsurgirlabbs Lesson learned don’t use cotton tip q-tips to wax your nostrils #beauty #waxingvideos #nosejobcheck #nosebodysbusiness #ReadySetLift #girls ♬ original sound - abbie

Ajánlott videó

Olvasói sztorik