Élet-Stílus

Nádai Anikó Hajmásy Péterről: Teljes mértékben felnőtt az apaszerephez

RTL Klub
RTL Klub
A műsorvezető azt mondja, a vőlegénye a nulladik perctől kezdve kiveszi a részét minden teendőből.

Április 7-én mutatkoznak be a Házasodna a gazda új párkeresői, a velük készült adásrészeket országszerte vette fel az RTL stábja, a műsort vezető Nádai Anikót pedig a családja is elkísérte a forgatásokra.

Mint mondta, a nagyobbik fia, Patrik már ötödik éve kíséri el a párkereső reality felvételeire, ezúttal pedig nemcsak ő, hanem a vőlegénye, Hajmásy Péter és a közös kisfiuk, a nyolchónapos Alex is vele tartottak az utazásokon.

Szeretnénk, hogy Alex társaságkedvelő legyen. Ne csak apa, anya és a tesója létezzen a számára. A kicsinek kifejezetten jó, hogy új embereket ismerhetett meg. Ha pedig elpilledt, nagyot szundíthatott a babakocsiban a friss levegőn

mesélte a Bestnek a műsorvezető, aki szerencsésnek érzi magát, hogy nem hétfőtől-péntekig, reggeltől estig kell dolgoznia, mint a legtöbb édesanyának.

Nádai hozzátette, a forgatások alatt is akadt bőven segítsége a babával. Mint mondta, a gazdák ezúttal is nagyon vendégszeretőek és figyelmesek voltak, vele volt továbbá a párja, és a stábtagok is szívesen vigyáztak a kicsire.

Peti a nulladik perctől minden teendőből kiveszi a részét, nem ijed meg semmilyen gyerekekkel kapcsolatos dologtól. Minden feladaton egyenlően osztozunk. Teljes mértékben felnőtt ehhez a szerephez, maximálisan számíthatok rá. Nélküle nem tudnám, illetve tudtam volna ezt végig csinálni

– árulta el a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik