Élet-Stílus

Idegeneket próbált megviccelni, lelőtték az amerikai YouTube-videóst

Vostok / Getty Images
Vostok / Getty Images
Egy rosszul elsült tréfa miatt lőttek hasba egy fiatal férfit április 2-án, egy virginiai bevásárlóközpontban. A rendőrség villámgyorsan elfogta a tettest.

Lövés dördült április 2-án, nem sokkal dél előtt a Dulles Town Center nevű bevásárlóközpontban, virginiai Sterlingben – írja a helyi sajtóra hivatkozva a People.

A rendőrség három perc alatt a helyszínre ért, ahol egy fiatal férfit találtak lőtt sebbel. A kiérkező mentők a helyszínen megkezdték a sérült ellátását, majd kórházba szállították a fiatal férfit, akinek a gyomra és a mája sérült meg. A rendőrök hamarosan elfogták a támadadót, a 31 éves Alan W. Colie-t.

Az áldozat, a 21 éves Tanner Cook, a Classified Goons nevű YouTube-csatorna üzemeltetője. A fiatalember elmondta, amikor a lövés érte, épp egy videót forgatott a plázában, embereket viccelt meg, de úgy tűnik, a támadója nem vette a lapot.

Cook hozzátette: Colie egyetlen szót sem szólt hozzá, azonnal fegyvert rántott és lőtt. A fiatal férfi azt mondja, a kis híján tragikus eset nem vette el a kedvét a további videózástól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik