Élet-Stílus

Fejős Éva: Több mint háromszáz bikinim és közel ugyanennyi flip-flopom van

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Annyira szereti a nyarat, hogy az életérzés kedvéért még télen is bikinit visel a ruhája alatt.

Fejős Éva a Bestnek adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy nagyon kedveli a nyarat, többszáz fürdőruhát és papucsot gyűjtött már össze az elmúlt évek alatt, ám ezeket nem csak a strandon viseli.

Több mint háromszáz bikinim van, és közel ugyanennyi flip-flopom. Nyárimádó vagyok, ami esetemben egy olyan erős életérzés, hogy a ruhám alatt télen is bikinit viselek, a bundás csizmáimban pedig zoknit sem hordok. Így a márciusi első napsugarakkal azonnal papucsra váltok. Idén sincs ez másként

– mondta a lapnak.

Az írónő egyszer majdnem be is indította a saját fürdőruha-bizniszét, már csak egy hajszál választotta el attól, hogy megnyissa az online áruházát, de végül meggondolta magát.

Megszerveztünk a barátnőmmel szinte mindent: tárgyaltunk az egyik thaiföldi varrodával, anyagokat néztünk, amikor végül beláttam, ez mégsem én vagyok. Talán még a tervezés része testhezálló feladat lett volna, de miután végeztem már egy mini közvélemény-kutatást a regényeim leghűségesebb olvasói között, végképp letettem róla, hogy bikiniwebshopot nyissak. Hiszen ahány nő, annyiféle fazonért rajong, ráadásul többféle méretben is meg kellett volna varratni

– magyarázta.

Fejős azt is elmondta a lapnak, hogy szeretné visszanyerni a szülés előtti alakját, ezért napi rendszerességgel fut, jelenleg kétszer nyolc és háromszor hat kilométereket. Mindezt futópadon, így edzés közben a kedvenc sorozatait is tudja nézni, amire máskor nem igen jutna ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik