Élet-Stílus

Az ausztrál négylábú csirke új otthonra lelt

Társai terrorizálták, így költöznie kellett.

Az Ausztráliában található Észak-Queensland egyik farmján élő négylábú csirkének új otthont kellett találni, miután társai sokat bántották – írja a Daily Mail.

Úgy vélik, hogy a szokatlan tyúk polymeliában, vagyis sok végtagúságban szenved, amely több extra végtagot eredményez, és akár embereknél is előfordulhat.

A tyúk tulajdonosa, Jess Leeming múlt hétvégén a közösségi médián keresztül próbált új otthont találni a szerencsétlen tyúknak, mielőtt állapota tovább romlana. Szerinte a rendellenességgel született madár a csirkék természetes viselkedése miatt válhatott a támadások áldozatává, ugyanis a csirkék hajlamosak megcsípni mindent, ami számukra szokatlan, vagy új.

Van egy négylábú (igen, négylábú) fiatal tyúkom, akinek szüksége van egy kis törődésre. Érdekel valakit? Van egy nagy seb a gerincén, és úgy gondolom, hogy a napjai meg vannak számlálva, hacsak nem veszi át valaki tapasztaltabb.

– olvasható Leeming bejegyzésében.

Az online hozzászólók azonnal segíteni akartak, és hamarosan találtak is egy új otthont a speciális gondozást igénylő tyúknak, akit végül Olive Needham, a helyi vadon élő állatok gondozója fogadott be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik