Élet-Stílus

Ismét bőrrák gyanújával vizsgálják Hugh Jackmant

Lisa Maree Williams / Getty Images
Lisa Maree Williams / Getty Images
Korábban hat alkalommal műtötték a betegség miatt.

Hugh Jackman 2013-ban beszélt először arról, hogy bőrrákot állapítottak meg nála – azóta hat műtéten is átesett. A színész orrán a bőrrák egyik leggyakoribb, egyben a legjobban gyógyítható formája, a bazalióma alakult ki.

A Farkas sztárja a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, ugyancsak leragasztott orral, videójában pedig arról beszélt, hogy ismét bőrrák gyanújával vizsgálják, az orvosa ugyanis „apróságokat vett észre a bőrén”, ezért felmerült, hogy talán ismét bazalióma alakult ki a nála.

Mint mondta, három nap múlva érkeznek meg az eredményei, ezt illetően azt ígérte, tájékoztatni fogja a követőit. Ismét hangsúlyozta továbbá, mennyire fontos a fényvédő használata, ezért a követőinek is azt tanácsolta, mindenképpen gondoskodjanak prevencióról, bármennyire is vágynak a barnulásra.

Kérlek titeket, használjatok fényvédőt. Nem éri meg. Nem számít, mennyire szeretnétek lebarnulni. Bízzatok bennem, bízzatok bennem! Ez itt mind 25 éve történt, és most jön ki. Kenjétek a fényvédőt, rengeteg időtök van még kint lenni. Jó? Vigyázzatok magatokra!

– zárta mondandóját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik