Élet-Stílus

Titkos helyiségre, és benne egy még nagyobb rejtélyre bukkant a házát felújító nő

Fura felfedezést tett új otthonának felújítása közben egy angol nő. Amikor a csempéket szedte le a fürdőszobájában, egy apró lyukon keresztül egy rejtett zuhanyt, és valami még rejtélyesebbet talált.

A brit Hannah Otto és a családja gyakorlott házfelújítók. A 32 éves, háromgyermekes anya és a férje nyolc éve renoválnak és jelenleg a harmadik házuknál, egy több mint négyszáz éves, vidéki háznál tartanak.

Hannah a közösségi médiában is rendszeresen beszámol a munkáról. Legutóbb azt mutatta meg egy videóban, hogy amikor a csempéket szedte le a fürdőszobában, egy titkos zuhanyzóra bukkant, de a meglepetéseknek ezzel még nem volt vége – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A csempék leszedése közben Hannah egy kis lyukon át észrevette, hogy a fal mögött egy másik zuhany rejtőzik. Alig tért magához a meglepetésből, amikor felfedezte, hogy a titkos zuhanyzó  mögötti fal is csak egy utólag beépített álfal. Amikor egy lyukon benézett mögé, egy újabb csempézett falat látott, melyen egy tükör is van.

A képtelen titkokat rejtő fürdőszobáról készített videót egy hét alatt, közel 14 milliószor nézték meg a TikTokon. A kommentelők nem értik, ki és miért rejthette korábban álfalak mögé az eredeti falat, majd az elé épült zuhanyzót.

@theottohouse This house has so many layers 😂 #houserenovation #housereno #renovation #bathroom #renovationnightmare #fyppppp #viralvideo #interiortiktok #renotiktokers #funnymoments ♬ original sound - The Otto House

Ajánlott videó

Olvasói sztorik