Élet-Stílus

„Nem kell botoxozni” – tanácsolta követőinek Polgár Tünde, aki 35 éves kora óta botoxoltat

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Szerinte a társadalmi elvárások miatt nem érdemes kés alá feküdni.

Polgár Tünde kérdezz-feleleket tartott férjével közös YouTube-csatornáján. A videóban elmondta a véleményét a szépészeti beavatkozásokról.

A botox nem egy olyan dolog, amit muszáj csinálni. Ezt engedjük el! Kiborultam az Oscar-gálás fotókon is: láttál egy színésznőt, aki átvette a díját, felvállalja a korát, majd egy magazin címlapjáról 19 évesre retusálva kapod vissza. Nem kell! Felejtsük el ezeket a hamis képeket! Én is elnézést kérek, ha hamis képet mutatok nektek. Nem kell botoxozni. Nem kell fiatalnak kinézni, nem is szeretnék fiatalnak kinézni! Mert szerintem azzal saját magunkat csapjuk be. Ha úgy érzed, hogy a lelkednek szüksége van rá, hogy neked jót tesz, akkor csináld. De ne azért, mert mindenki csinálja, vagy mert ezt várják el tőled a körülötted lévők, mert mindenütt ezt látod, ezt az agyonretusált igazságtalanságot

– tanácsolta.

Később bevallotta, ő is alávetette már magát botox kezelésnek.

35-36-37 éves koromban kezdtem el a botoxot a szemem miatt. Most is látom már, hogy jobban összehúzom a bal szememet, tehát a két szememmel nem egyformán hunyorgok. Itt lenne az ideje egy újabb kezelésnek, de most már nem érdekel, ráér majd, ha hazamentem. A féléves adagomat megkapom, megint pár hónapig jó lesz, és akkor nem kell majd a szemem miatt is beszólni, hogy miért nem egyforma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik