Élet-Stílus

Tizenhétszer repült be autó a milwaukee-i család ingatlanába

Vélhetően nem a legjobb helyen laktak.

Junious Merriweather háza Milwaukee-ban (Wisconsin) a 76. és a Stark sarkán áll. Jelenleg lakhatatlan állapotban van; javítási munkálatok zajlanak az épületben, miután 2021-ben egy autó nekicsapódott. Hogy az utolsó kocsi volt-e, ami berepült Merriweatherék kertjébe, nem tudjuk, de hogy nem az első, az egészen biztos.

Egészen pontosan a tizenhetedik.

A férfi először 2019-ben nyilatkozott a helyi TMJ4 News-nak, miután otthona előtt halálos baleset történt: egy autó berepült az udvarra, a szélvédő szétrobbant és a bejárati ajtónak csapódott. Merriweatherék biztonsági kamerája rögzítette az esetet, csakúgy, mint a 2020-ban a háza előtt történt karambolt. 2021-ben pedig mobiltelefonos videót készített egy autóról, amely a háza tornácának ütközött.

A férfi a lapnak megmutatta a rendőrségi jelentéseket: hét év alatt 17-szer landoltak idegen járművek a kertjében vagy a házában. A biztosítója több százezer dollárt költött a balesetek után.

Junious Merriweather évek óta győzködte – hiába – a városi illetékeseket, hogy érdemes lenne a forgalmat megváltoztatni, hátha a házuk melletti kanyarban a gyorshajtók nem az ingatlanukban gyepén kötnének ki.

Merriweatherék már 2020-ban kiköltöztek az otthonukból: bár szeretik a házat, és nem akarják eladni, de félnek ott maradni. Úgyhogy amint ismét lakható lesz, kiadják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik