Élet-Stílus

Pelenkásat játszott, tápszert ivott a bölcsődébe betörő ember

A 65 éves amerikai férfi üzeneteket hagyott az intézményben dolgozóknak.

Különös ügyben kellett eljárnia a New York államban található Monroe megye bűnüldözőinek. Egy férfit azzal gyanúsítanak, hogy többször is betört egy Clarksonban található bölcsődébe, hogy csecsemőnek érezhesse magát.

A megyei seriff hivatala közölte, hogy a rendőröket február 18-án reggel riasztották az intézményhez betörés miatt. Amikor a helyszínre érkeztek, a hátsó ajtón kifelé futott egy férfi, akit sikerült fülön csípniük – a 65 éves Daniel Seelert letartóztatták.

A CBS2Iowa cikkéből kiderülnek a fura előzmények is:

  • A bölcsőde alkalmazottja január 30-án 120 dollárt talált és egy kézzel írt cetlit, amin az a kérdés szerepelt, van-e felnőtt méretű pelenka az óvodában, és hogy a személyzet „játszana-e vele”.
  • A betörés felfedezése után térfigyelő kamerát szereltek fel a bölcsiben.
  • Néhány nap múlva az előzőhöz hasonló üzenetet találtak, 200 dollárral együtt.
  • Február 11-én a biztonsági rendszer riasztott; mint kiderült, valaki átkutatta a gyerekek pelenkatartóit, és ismét egy üzenetet és pénzt hagyott hátra. A cetlin ezúttal nadrágok, cipők, melltartók méreteit tartalmazta, a férfi emellett jelezte, hogy szívesen lenne kislány. „Baby Danielle”-nek nevezte magát.
  • Az újabb riasztást után a biztonsági kamera felvételén látták, hogy a pelenkákkal játszik, összeilleszti őket, majd felveszi és kirohan az épületből. Utólag kiderült, hogy megivott egy fél üveg tápszert, felvett egy melltartót és ellopott három pelenkát.

Seelert betöréssel és kis értékű lopással vádolják; a férfi beismerte a tettét, közölte, hogy erőfeszítéseket tesz függősége legyőzése érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik