Élet-Stílus

Elszakadt a gumikötél bungee jumping közben Thaiföldön

Egy 39 éves turista ugrása közben szakadt el egy bungee jumping gumikötél januárban, Thaiföldön. Az estről készült videó a napokban kezdett el terjedni a közösségi médiában.

Tíz emeletnyi magasságból vetette le magát az a hongkongi férfi, akinek bungee jumping szakadt el a gumikötele januárban, a thaiföldi Pattajában – írja a CNN.

Az ugrás víz fölött történt, a kötél pedig az utolsó pillanatban szakadt el, mielőtt a férfi elérte volna az ugrás legalsó pontját.

Mike, aki az online zaklatástól tartva csak keresztnéven mutatkozott be azt mondja, a bal oldalára érkezett, a teste tele lett zúzódásokkal és véraláfutásokkal, mintha valaki alaposan megverte volna.

Az eset a Changthai Thappraya élményparkban történt, ahova Mike azért ment a barátaival, hogy kipróbálja a lőteret, de a barátai bátorítására úgy döntött, a bungee jumpinggal is megpróbálkozik. Félt a magasban, ezért becsukta a szemeit és úgy tervezte, csak akkor nyitja ki őket, ha már visszarántotta a gumikötél. Érezte, ahogy a kötél elpattan, a következő pillanatban víz vette körül.

Szerencsére Mike a feszínre tudott úszni, annak ellenére is, hogy a lábai össze voltak kötve. A férfi elmondta, hogy a park visszafizette az ugrás árát, illetve kifizette a röntgenes és ultrahangos vizsgálatát is.

Nithit Intim a park alapítója elismerte, hogy a baleset náluk történt, azt mondta, eddig sohasem történt hasonló. Hozzátette: a kollégái azonnal kihúzták a vízből Mike-ot, majd kórházba szállították. Az alapító azt mondja, a kollégái minden ugrónak elmondják, hogy ha bármi baj történne, a park magára vállalja az orvosi költségeket, de kártérítést nem fizetnek. Ha Mike-nak további orvosi költségei merülnek fel a balesettel kapcsolatban, Hongkongban, a park azt is hajlandó megtéríteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik