Élet-Stílus

Árpa Attila: Kimondhatjuk, cölibátusban élek

tv2
tv2
De azért jó kapcsolata van a streamingplatformokkal például.

A Bors arról faggatta Árpa Attilát, hogyan éli mostanság az életét. A színész-rendező azt mondja, A Nagy Ő című műsort követően nem találta meg az igazit, regisztrált a Tinderre is, de három nap után tiltották – állítása szerint sokan azt hitték, álprofil van mögötte.

Ha meglátok egy csinos nőt a közösségi médiában, eszemben sincs ráírni, nem akarok ismerkedni. Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek.

Arról, hogy mivel telik az ideje, mikor nem dolgozik, így beszélt:

Akkor a kislányommal vagyok, sok időt töltünk együtt, ami a világon a legfantasztikusabb dolog. Aztán vannak barátaim, akik évtizedek óta mellettem vannak, esetleg velük bandázom, de leginkább három állandó kapcsolatról tudok beszámolni, ők a Disney az HBO Max és a Netflix. Ismét teljes gőzzel a filmezéssel foglalkozok, színész vagyok, rendezek és forgatókönyveket írok. A filmes szakmámat egyébként sosem hagytam abba, még akkor sem, ha az utóbbi időben egy kereskedelmi televízió két valóságshow-jában is szerepeltem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik