Élet-Stílus

Ingyenes nyaralást kínálnak a finnek, hogy megtanítsák, hogyan kell boldognak lenni

Tíz szerencsés résztvevő négy napig teljes ellátás mellett vehet részt egy mesterkurzuson a világ legboldogabb országában.

Finnországot már a hatodik egymást követő évben választották a világ legboldogabb országának. A skandináv ország bárkivel megosztja a titkot, ráadásul egy ingyenes nyári vakáció keretein belül – írja az Insider.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VisitFinland (@ourfinland) által megosztott bejegyzés


A Visi Finland mesterkurzusát egy luxus tóparti üdülőhelyen, Kuru Resortban rendezik június 12. és 15. között. A négynapos eseményen tíz szerencsés embernek lesz lehetősége tanulni a finn filozófiáról és az élet egyensúlyáról.

A Visit Finland állja az utazás és a szállás költségeit, beleértve a privát szobát és szaunát, a korlátlan gyógyfürdő-használatot, és az „alapvető szolgáltatásokat”. A boldogság-kurzusnak négy központi témája van: a természet és életmód, az egészség és egyensúly, a dizájn és mindennapok, valamint az élelmiszer és jólét.

A jelentkezéseket április 2-ig lehet beküldeni. Ehhez egy űrlapot kell kitölteni, illetve mellékelni kell egy videót.

A látogatásról kisfilmet is forgatnak, amit a Visit Finnland majd reklámanyagként használ a későbbiekben.

Annak sem kell szomorkodnia, akit nem választanak ki, hisz online is lehet boldog, a mesterkurzus az interneten is elérhető lesz a nyáron.

A 2023-as World Happiness Reportot a héten tették közzé, a listán Finnország toronymagasan az első, Magyarország viszont nem fért be az 50 legboldogabb ország közé, Salvador mögött áll az 51. helyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik