Élet-Stílus

Több ezer fontot keres azzal, hogy fogat mos és takarít az OnlyFansen

Bambi Love furcsa kéréseket teljesít az oldalon, és egy vagyont keres vele. Akad viszont olyan, amire nemet mond, igaz, ebből van kevesebb.

A 30 éves Bambi Love 2020 júliusában regisztrált az Only Fansre. Love adminisztrációs asszisztensként dolgozik, a koronavírus-járvány alatti home office-ban viszont annyira unatkozott, hogy csatlakozott a felnőtt oldalhoz. A nőnek folyamatosan gondot okozott, hogy kifizesse a számláit, ez is szerepet játszott a regisztrációban, ahogy is, hogy növelje az önbizalmát – írja a Mirror.

Soha nem tartoztam a legmagabiztosabb lányok közé, de az, hogy idegenek állandóan bókolnak, nagyon sokat segített abban, hogy megszeressem magam.

– mondta.

A nő elkezdte felvenni, amikor fogat most vagy éppen takarít, azaz semmiképpen sem a legszexibb formáját hozza.

A Derbyből származó Love ma már 550 fonttal (kb. 235 ezer forint) tudja kiegészíteni a keresetét. Állítása szerint mégsem fordult meg a fejében, hogy otthagyja az állását, de az Only Fansről sem akar már lemondani.

Azt mondja, a debütálása óta már összesen 17 ezer fontot (kb. 7,2 millió forint) keresett az otthoni teendőivel.

Idővel bővült a szolgáltatásainak köre, ma már személyes kéréseket is teljesít, legyenek azok bármennyire extrémek.

Volt, aki azért fizetett neki, hogy mezítláb sétáljon kenyérszeleteken, más azt kérte tőle, hogy mosogasson szobalány ruhában.

Sokszor azt kérik tőle, hogy magát videózza, mert többen azt szeretik, ha úgy tesz, mintha nem tudná, hogy látják őt.

Van azonban, amire még ő is nemet mond.

Egy srác megkért, hogy fessem le magam kékre, öltözzek áfonyának és táncoljak neki, amit nagyon furcsának találtam. Néhány dolog, amit kérnek tőlem, egyszerűen megvalósíthatatlan, például valaki azt akarta, hogy fürödjek meg egy sült babbal teli kádban. 200 doboz babra lett volna szükségem, egy vagyont kellett volna elkérnem tőle

– mondta.

Love-ot a férje is támogatja, sőt gyakran részt is vesz a videókban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik