rtl
Élet-Stílus

Sebestyén Balázs a celebkedésről mint hivatásról: Értem a mai fiatalokat, akik ezt akarják csinálni

Nagy Alekosz kapcsán jutott erre a felismerésre.

Sebestyén Balázsék az Ázsia Expressz negyedik évadának szereplőit elemezték a rádióban, és arra jutottak, Nagy Alekosz amiatt is érdekes a nézők számára, mert általában ugyanazok a celebek forognak minden műsorban, a volt VV-s emiatt újdonságot nyújt.

Gondold el, celeb vagy, én nem hívom őket megélhetési celebnek, nem kell különösen nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb. Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2-műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk. Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz. Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni… ebből milyen hivatás lett! Nem nézem le őket, mi is belőlük élünk. (…) A nézők se unnak rájuk, nem unnak rá a celebekre. Reality, főzős műsor, táncos műsor, éneklős… az van, hogy bődületes mennyiséget szív fel a piac. Nagyon jól megélsz ebből, érdekes hivatássá vált.

Sebestyén azt mondja, teljesen érti, mi miatt gondolja a fiatalok egy része, hogy celebek, influenszerek akarnak lenni, ha felnőnek.

Értem a mai fiatalokat, akik azt tűzik ki célul, hogy ezt akarják csinálni. Hogy a celeb követendő példa lett, jó megélhetési tényező: könnyen keresnek sok pénzt, posztolgatnak, elmennek ide-oda, miért ne akarnék ez lenni? Ez fura módon érték lett. Egy működő modell.

Ajánlott videó