Élet-Stílus

Zámbó Krisztián: Aminek a legjobban örülnék, az egy kis Zámbó Krisztián vagy Krisztina

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Hiába tisztázatlan a szerelmi élete, nagyon szeretne már apa lenni.

Zámbó Krisztián 43. születésnapja alkalmából nyilatkozott a Fókusznak. Az énekes nem akart nagy ünneplést, ugyanis apja, Zámbó Jimmy annak idején másfél héttel 43. születésnapja előtt hunyt el. A hozzá legközelebb álló emberekkel töltötte ezt a napot, közöttük volt egykori párja, Takács Zsuzsika, aki még mindig nagyon közel áll az énekeshez.

Hogy kit szeretek a legjobban a világon, az változó. Egyértelmű, hogy van, volt, lesz egy párom az életemben, ő pedig Zsuzsika. Ez egy kényes kérdés most, ebben a pillanatban. Szeretem, mert nagyon sok mindenen keresztül mentünk, és nagyon sok mindenben mellettem állt. Édesanyámat is nagyon szeretem. Nem azt mondom, hogy a világon a legjobban, de akit szeretek, az a Zsuzsika!

Zámbó a párkapcsolati viszontagságok ellenére sem állt le a tervezgetéssel, bízik benne, hogy klasszikus családi életet élhet, úgy érzi, már egy ideje készen áll belevágni.

A közeljövőben, aminek a legjobban örülnék, az egy kis Zámbó Krisztián vagy Krisztina. Fiú vagy lány, teljesen mindegy. Ez az, ami engem motivál, és erre vágyom, hogy az én és a párom vérét valaki továbbvigye. Szeretnék már apa lenni, ez az igazság. Nagyon szeretnék már apa lenni!

– árulta el az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik