Élet-Stílus

Felnőtt klubból kiáramló sikoltozás zavarja a madarak békéjét

Az angliai klub tulajdonosa szerint ez „baromság”.

Viszály alakult ki az angliai Lincolnshire-ben egy Pool Shed nevű, felnőttek számára szórakoztató rendezvényeket tartó klub, és a Frampton Marsh Természetvédelmi Terület, valamint a helyi lakosok közt.

A Bostonhoz közeli helyszínen lévő klub elleni panaszok közt szerepel, hogy a swinger klub szerű rendezvényeikről kiáramló kiabálás és sikoltozás megzavarja a fészkelő madarak békéjét, miközben az emberek azért jönnek erre a tájékra, hogy ritka madarakat láthassanak – írja a LadBible.

A medencével, jakuzzival és táncparkettel is rendelkező klub tulajdonosa, Neil Wright szerint azonban ez „baromság” – már a rendőrség is járt náluk, és nem találtak semmi kifogásolni valót.

A Pool Shedben zajló, általában hajnali órákig tartó bulikat 2009 óta rendezik meg, melyekre sokszor kétszáz főnél is több vendég érkezik. Wright elismerte, hogy tartanak felnőtt témájú partikat, melyeken nyitott gondolkodású emberek vehetnek részt, de nem nyújtanak szexuális szolgáltatásokat, és nem swinger klubként működnek.

A klub tulajdonosa jelenleg alkoholárusítási engedélyhez szeretne hozzájutni annak érdekében, hogy ellenőrizni tudja, mennyit és mit isznak vendégeik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik