Élet-Stílus

„Ha elfolyik a magzatvizem, tényleg azt akarod, hogy más vigyen be a kórházba?” – Ed Sheerant a várandós felesége ébresztette rá, hogy le kell állnia az ivással

Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Nehéz időszak áll mögötte.

Ed Sheeran március elején jelentette be, hogy májusban érkezik az új albuma, amit élete legsötétebb szakaszában készített. Mint mondta, egy hónap leforgása alatt derült ki, hogy a várandós feleségénél daganatot találtak, amit a szülésig nem kezelhetnek, és az, hogy meghalt a legjobb barátja.

Az énekes nemrég a Rolling Stone-nak adott interjút, melyben elmondta, hogy a barátja, Jamal Edwards kokainhasználatból eredő szívritmuszavar következtében hunyt el, ami után úgy döntött, soha többé nem nyúl drogokhoz.

Tiszteletlenség lenne az emlékével szemben már az is, ha csak a közelébe mennék a drognak

– mondta a lapnak.

Mint kiderült, Sheeran 2020-ban a keményebb szeszes italok fogyasztásáról is lemondott. Ezen döntésre akkor jutott, amikor a felesége, Cherry Seaborn már közel járt ahhoz, hogy világra hozza az első gyereküket.

Két hónappal Lyra születése előtt Cherry azt mondta: »ha elfolyik a magzatvizem, tényleg azt akarod, hogy valaki más vigyen be a kórházba?« Mert elég sokat ittam. Ekkor kattant be a dolog. Azt mondtam, nem, igazából nem akarom. És soha nem akarok kiborulni, amikor a kezemben tartom a gyerekemet. Soha, de soha. Az egy dolog, hogy megiszom pár sört, de egy üveg vodkát legurítani, az már másik téma

– magyarázta Sheeran, aki meggyőzte magát, hogy harminchoz közel már van elég buliélménye, így ideje lesz felnőnie.

Mint mondta, nem ismer olyan rockereket, akik nem alkoholisták vagy éppen antialkoholisták, ő pedig egyik táborba sem szeretne tartozni, inkább a mértékletesség híve.

Az énekes a beszélgetés során azt is elárulta, hogy máig problémái vannak az evéssel, és mivel több olyan férfi előadóval is együtt dolgozott, aki remek kondiban volt a közös munka idején, volt olyan időszak, amikor bulimiába kergette magát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik