Élet-Stílus

„Annyira megalázó, hogy adj egy tízest” – Jázmin Viktória nem várja el, hogy eltartsák, de azért jó, ha van pénz

RTL
RTL
Ha belépne egy házasságba és gyereket vállalna, szeretné, ha a párja biztosítaná neki azt az anyagi hátteret, amit korábban ő is megteremtett saját magának.

A Reggeli mai adásának egyik részletében Róka Adrienne és Jázmin Viktória beszélgettek arról, hogy egy házasságban elvárható-e a férfiaktól, hogy eltartsák a feleségeiket, főleg, ha még gyereket is nevelnek.

Elvárni nem szabad szerintem semmit. Rosszul van kicsit megfogalmazva a kérdés. Elvárni nem lehet, de azért mégis jó, ha van pénz. Sokkal nyugodtabb az egész szituáció, ha megvan a pénz, és nem kell azon még pluszban stresszelnie pont egy nőnek

– mondta a 21 modell, aki szerint egy kapcsolatban a gyerekek élveznek prioritást, akiknek az ellátása eleve egy nagyon komplex feladat, ami mellé nem minden nőnek fér bele, hogy dolgozzon is.

Hozzátette, neki 17 éves kora óta van jövedelme, és sokat is költ, ezt viszont mind saját zsebből finanszírozza, és ha egyszer férjhez menne majd gyereket vállalna, örülne neki, ha a párja meg tudná adni neki azt az anyagi biztonságot, amit korábban ő is megteremtett a saját maga számára.

Egyrészt sokat költök, ezt el kell mondani, és ahhoz kell sok pénzt is keresnem. Szóval ezt mind, amit én úgymond elvárok egy férfitól, azt magamnak meg tudom teremteni. Nincs ezzel probléma, de én úgy gondolom, hogy akkor, amikor már házasságról van szó, és arról, hogy szeretnék gyerekeket, akkor legyen már meg az a nyugalmam, hogy megvan az anyagi biztonság és háttér, amit anno én biztosítottam meg magamnak.

A modell kijelentette, nem menne feleségül olyan férfihoz, aki erről a témáról másként gondolkodik, ugyanis otthon is azt látta, hogy az édesapja tartotta el a családot, és bár már az édesanyja is dolgozik, erre sosem kérte őt az édesapja.

Tihanyi Péter műsorvezető arról is kérdezte Jázmin Viktóriát, szerinte nem rombolja-e a nők önbecsülését, ha a párjuktól kell kérniük mondjuk egy tízezrest, mire a modell azt felelte, ez megalázó.

Ez annyira megalázó, hogy adj egy tízest. Nem. Ott a kártya, ez alapvető dolog. Nem fogok tízest kérni

– hangzott a válasz, amihez Jázmin hozzátette: szerinte fontos, hogy a házastársaknak legyen egy-egy külön számlája is a közös mellett, ahová együtt teszik félre a pénzüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik