Élet-Stílus

Blac Chyna megmutatta, milyen az arca, miután kioldatta a töltéseit

Paras Griffin / Getty Images / Frazer Harrison / Getty Images for The Recording Academy
Paras Griffin / Getty Images / Frazer Harrison / Getty Images for The Recording Academy
Mell- és fenékkisebbítő műtéteken is átesett.

Rob Kardashian volt párja, Blac Chyna nemrég az Instagram-oldalán közölte a követőivel, hogy úgy döntött, kioldatja azokat a töltőanyagokat, amelyeket korábban az arcába és az állkapocsvonalába fecskendeztek, elege lett ugyanis abból, hogy az elmúlt évek alatt teljesen megváltozott az arcszerkezete.

Alapvetően ki akarom oldatni az egészet. Csak tűnjön el. Vissza az alapvonalhoz. Elegem van ebből a kinézetből. Egyszerűen nem előnyös, nem így nézek ki. Teljesen megváltoztatta az arcom, és készen állok arra, hogy visszatérjek Angelához

– mondta az Angela White néven született modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blac Chyna 💋 (@blacchyna) által megosztott bejegyzés


A médiaszemélyiség hozzátette, a sminkesek gyakran kontúrozták az arcát, ami méginkább kiemelte a drámai töltéseket. Úgy fogalmazott, ilyen alkalmakkor úgy festett, mint a bábu a Fűrész-filmekből.

Blac Chyna a napokban meg is mutatta, hogyan fest az arca a szóban forgó töltőanyagok jelenléte nélkül: pénteken vett részt először nyilvános eseményen azóta, hogy megkapta az oldószert.

Paras Griffin / Getty Images

A modell egyébként mell- és fenékkisebbítő műtéteken is túl esett, és úgy tervezi, több szépészeti beavatkozás eredményét is visszafordítja majd, amelyeket az elmúlt évek alatt kipróbált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik