Élet-Stílus

Így lehet fájdalom nélkül letépni a sebtapaszt

Meg a ragtapaszt.

Sokan azért is idegenkednek ragtapaszt vagy sebtapaszt használni, mert jól megnyúzza a bőrt, kihúzza a szőrszálainkat, mikor leszedjük – már ha nem válik le magától. Aztán manapság azért is divatba jöttek a ragtapaszok, mert bizonyos szabású ruháknál elengedhetetlen, vagy azért, hogy a helyükön maradjanak, vagy azért, mert esetleg kivillanthatnánk valamit, amit egyébként nem szánunk mások megfigyelésére.

Egy tiktoker azonban azt mondja, nem csak a lassú és óvatos, valamint a hirtelen tépés között választhatunk, hanem van egy teljesen fájdalommentes megoldás is. A filmekben intimitás koordinátorként (az intim jelenetek forgatásánál a hiteleségre és etikusságra felügyelő szakember) dolgozó Jessica Steinrock gyakran dolgozik tapaszokkal, hogy a meztelenség illúzióját keltsék, és arra is van megoldása, hogyan szedjék le:

bébiolajjal.

Egyszerűen csak a ragasztott részt be kell alaposan olajozni, a tapasz pedig magától leesik a bőrről. ezt meg is mutatta az egyik videójában:

@intimacycoordinator Removing body tape -This hack works with bandaids too! Have you tried it? #intimacycoordinator #bodytape #actor #behindthescenes #bta#s ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling

Ajánlott videó

Olvasói sztorik