Élet-Stílus

„A fél vagyonomat elvesztettem” – Sharon Stone is az amerikai bankcsőd károsultjai között van

Gilbert Flores / Variety via Getty Images
Gilbert Flores / Variety via Getty Images
A rákkutatás támogatására azonban az ilyen nehéz időkben is szán pénzt.

Sharon Stone részt vett egy női rákkutatási alapítvány jótékonysági gáláján, melyen amellett, hogy adományozott, díjat is kapott, köszönőbeszédében pedig személyes pénzügyi veszteségéről vallott, ami feltehetően a Silicon Valley Bank csődje miatt érte őt.

Tudom, hogy bonyolult kibogozni, hogyan kell pénzt küldeni. Én egy technikai analfabéta vagyok, de csekket írni tudok. Ehhez most bátorság is kell, tudva, mi folyik éppen. A fél vagyonomat elvesztettem ebben a bankügyletben, ez mégsem jelenti azt, hogy ne lennék itt

– mondta a színész, de további részleteket nem árult el. Múlt hétvégén egyébként bejelentették, hogy minden betétes pénzét garantálja az amerikai kormányzat, akinek megtakarítása az összeomlott Silicon Valley Banknál vagy szintén csődhelyzetbe jutott Signature Banknál volt.

Stone – akinek 2001-ben jóindulatú daganatokat távolítottak el a melléből – nemrég elhunyt testvérét is említette beszédében, melyben mindenkit a rákkutatás támogatására buzdított.

A bátyám most halt meg, és ez mégsem jelenti azt, hogy nem vagyok itt. Senkinek sem könnyű ez az időszak. Nehéz időket élünk, de én azt mondom, ne egy politikus mondja meg, mit tehetek és mit nem, hogyan vagy hogyan nem élhetek, mit ér az életem és mit nem. Szóval állj fel, és mondd meg, mennyit érsz. Gyerünk! Ez az igazi bátorság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik