Élet-Stílus

Egy négygyerekes anya azzal megy nagyot, hogy megmutatja a háztartása igazi arcát

És ezzel azt, mekkora rendetlenség van olykor.

Egy georgiai anya rendkívül népszerű lett a TikTokon, de a megszokottal ellentétben nem nevelési vagy háztartási praktikákat mutat be, hanem épp ellenkezőleg – írja a Good Morning America.

Még decemberben töltött fel egy videót Brianna James, a felvétel az ebédlőjük és a konyhájuk állapotát mutatja be. Azt írta hozzá: „ez rossz, tudom”. Meglepte, hogy az azt megelőző posztjaihoz képest mennyivel nagyobb volt a nézettség: több mint 5 milliószor látták.

@themessymama4

my accountability check to see if I can clean my dining room and kitchen 🤦🏼‍♀️😂 it's bad I know

♬ Oh No - Kreepa

Úgyhogy két hónappal később egy hasonló videót is felrakott, azon négy napja nem takarított – ez a poszt 1 milliós nézettséget ért el.

Sok kommentelő támogatja, ő is azt mondta a lapnak, hogy meg akarta mutatni, négy gyerek mellett előfordul az ilyen, teljesen normális, és szeretne azoknak is segíteni, akik hasonlót tapasztalnak otthonukban, azzal, hogy jelzi: nincsenek egyedül.

Belefáradt abba, hogy próbálja eltitkolni az igazi életét.

„Próbálok őszinte és valódi lenni, megmutatni, hogy rendben van, ha otthagyunk néhány dolgot és magunkra koncentrálunk meg az egészségünkre.

És próbálok úgy gondolkodni, hogy nem takaríthatok a nap 24 órájában a hét minden napján, hogy aztán ne tölthessek időt a gyerekeimmel. Kint hagyhatom az ételt egy napra, nem kell kivinnem este a szemetet, mert akkor dominózhatok  a gyerekeimmel, vagy játszhatunk mást, például bújócskázhatunk. Szóval megpróbálok egyensúlyt teremteni.

Azt mondja, ez nem jelenti azt, hogy ne takarítana, de a lakásnak biztos mindig van egy szeglete, ahol nagy a rumli.

Nehéz út ez, de lelkileg nem tett neki jót, amíg minden próbált megcsinálni. Főleg úgy, hogy korábban szorongása és bipoláris zavara miatt is voltak gondjai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik