Élet-Stílus

Sztárban Sztár: változást hoz a vasárnapi adás, két versenyzőtől búcsúznak el

tv2
tv2
Szegény versenyzők: a stressz belépett a csetbe.

Pénteken a TV2 Csoport közölte: nagy változás jön a Sztárban Sztár vasárnapi adásában. A februárban induló műsorban eddig minden héten egy celebtől búcsúztak az aktuális adás végén. Ez megváltozik március 19-én: két versenyző fog kiesni.

A még versenyben lévő nyolc énekes ezen a héten is egy-egy legendás hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújik. A produkciók elhangzása után lezárul a szavazás. Az összesített zsűri pontok és nézői szavazatok alapján kiderül, ki a vasárnapi adás győztese, aki automatikusan továbbjut, illetve ki az, aki elsőként esik ki vasárnap a Sztárban Sztárból. Őt sem a zsűri, sem további nézői szavazatok nem menthetik meg, éppen ezért még nagyobb súlya van a produkciók ideje alatt beérkező szavazatoknak. A búcsú után elindul a második körös szavazás, melynek végén három énekes még biztos továbbjutóként csatlakozhat a napi győzteshez.

Az utolsó három helyezett közül a zsűri fog egy embert megmenteni, míg a másik kettő közül az jut tovább, akire több nézői szavazat érkezik.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik