Élet-Stílus

Nagyon rosszul sült el a gazdag üzletember Bahamákra tervezett eljegyzése

Párját kiutasították az országból, mert úgy vélik, prostituáltként dolgozott.

A 64 éves Hal Nuby Sears úgy tervezte, hogy a kilencnapos bahamai útjukon, a hatalmas jachtján megkéri barátnője kezét.

Csakhogy mikor megérkeztek az országba, a 25 éves párját, Darina Pînzarut és testvérét, a 36 éves Inát nem engedték belépni az országba és visszaküldték Londonba – számolt be róla a New York Post.

Az eredeti terv az volt, hogy ők hárman és még tíz másik vendég a több mint 20 méter hosszú, 5 millió dolláros jachtján, egy Pershing 7x-en nyaral a Bahamákon, érintve Turks- és Caicos-szigeteket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nuby Sears (@nubysears) által megosztott bejegyzés

Az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó miami férfi, aki tavaly nyáron ismerkedett meg a moldvai barátnőjével Romániában, azt mesélte, hogy azzal fogadták párját a határon, hogy „tudjuk, miért vagy itt”.

A testvéreket bevitték a bevándorlási hivatalhoz, ahol olyanokat kérdezgettek tőlük, hogy átgondolták-e a terveiket, van-e pénzük, szállásuk. A fiatalabb nővér azt állítja, azzal is fenyegették őket, hogy börtönbe kerülnek.

A férfi már ott volt az országban, mikor a barátnője érkezett, a hírek hallatán a hotel, ahol megszállt, a Four Seasons’ Ocean Club biztonsági vezetőjével érkezett a repülőtérre, ott beszéltek a bevándorlásiak főnökével, aki azt mondta: nem engedik be a két nőt az országba, „információik vannak róluk”.

Sears szerint „aljas előítélet” miatt nem engedték a Pinzarukat az országba, azt gondolják, hogy prostituáltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Darina Pînzaru (@dari.anni) által megosztott bejegyzés

A bevándorlási hivatal vezetője a két nőnek azt mondta:

Ismerem a kultúrátokat, tudom, miért vagytok itt. Nem akarjuk, hogy itt legyetek, sose érinti a lábatok a bahamai földet.

És ezzel egy londoni géppel vissza is küldték őket. Sears később panasszal élt az ország londoni nagykövetségén, de egyelőre nem kapott választ.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nuby Sears (@nubysears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik