Élet-Stílus

Úgy lökte le a nő tolószékét a lépcsőn a korábbi NHL-sztár fia, mintha bárki így tett volna a helyében

A videón is látható korábbi NHL-sztár fiával már nem először fordulnak elő fegyelmi problémák.

Néhány napja egy Twitter-felhasználó tett közzé egy videót, amelyen egy pennsylvaniai egyetemi buli egyik résztvevője egy laza mozdulattal lelök a lépcsőn egy tolószéket. A videón látható Carson Briere először nevetve beleül a tolókocsiba, majd miután úgy ítéli meg, hogy az mégsem számára készült, legurítja azt a lépcsőn, amitől a kerekesszék eltörik.

A rendőrség és az egyetem már nyomoz az ügyben, azonban a tolószék gazdája szeretne névtelen maradni, amíg nem tud jogi lépéseket tenni. A videót posztoló felhasználó szerint a kerekesszéket azért hagyták ott, mert az azt használó nőt épp levitték a földszintre, miután csak ott található mosdó.

Briere édesapja a korábbi észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) játékosa, és a Flyers ideiglenes igazgatója, Daniel Briere, aki fia tettét megbocsáthatatlannak és családjuk értékeivel ellenkezőnek tartja. Az ifjú Briere a Flyersen keresztül a következőt nyilatkozta a Daily Mail-nek:

Mélységesen sajnálom a szombati viselkedésemet. Nincs mentség tetteimre, és mindent megteszek, hogy jóvá tegyem a súlyos ítélőképességem hiányát.

A 23 éves Carson Briere a pennsylvaniai Mercyhurst Egyetem jégkorongcsapatának juniorja, aki nemrég kapott egy második esélyt, miután kirúgták az Arizonai Egyetemről, szavai szerint a túl sok bulizás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik