Élet-Stílus

Hajdú Péter szerint rossz belegondolni, hogy nem találkozhat többé Bruce Willisszel, akit személyesen ismer

Neményi Márton / 24.hu / Rich Fury / Getty Images
Neményi Márton / 24.hu / Rich Fury / Getty Images
Három évvel ezelőtt találkoztak egy reklám forgatásán.

Bruce Willisnél egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak beszédproblémákat okozó afáziát, az állapota azóta tovább romlott: február közepén a családja bejelentette, frontotemporális demenciában szenved.

A téma kapcsán Hajdú Péter a Story magazinnak nyilatkozott, elmondva: három évvel ezelőtt személyesen találkozott a színésszel, akkor pedig még nyomát sem tapasztalta annak, hogy beteg lenne.

Mint kiderült, Willis annak az energiaital-márkának a reklámarca, amelyik Hajdú műsorainak is a támogatója, így találkozott a tévés a színésszel egy forgatáson.

Fent voltunk egy felhőkarcoló 42–43. emeletén, a 300 négyzetméteres »öltözőjében«, amit nevezzünk inkább apartmannak, és ott beszélgettünk. Kicsit kimért volt, de jó kedélyű, közvetlen, kommunikatív, és velem poénkodott is egyet. Ekkor még semmilyen kommunikációs problémája nem volt szerintem

– mondta a lapnak Hajdú, aki arra is emlékezett, hogy a színész szobája tele volt avokádóval, szinte csak azt kért. Feltűnően vigyázott továbbá arra, mit eszik, iszik, és alkoholt vagy szénsavas italt például egyáltalán nem fogyasztott.

Tudom, hogy az afázia és a demencia is egy lassítható, de visszafordíthatatlan folyamat, ugyanakkor drukkolok, hátha mégis tudnak érte valamit tenni. Baromi rossz érzés belegondolni, hogy valószínűleg többé már nem találkozom vele.

Hajdú hozzátette, pályafutása alatt több nemzetközi hírességgel találkozott már, köztük Angelina Jolie-val, Robert De Niróval és Brad Pittel is, de tapasztalatai szerint magasan Bruce Willis volt közülük a legerőseb kisugárzású világsztár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik