Élet-Stílus

Demcsák Zsuzsa: Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná

TV2
TV2
Nem foglalkozik most szerelemmel.

Demcsák Zsuzsa tavaly októberben jelentette be, hogy indiai származású férjével, Krishan Dangwallal a válás mellett döntöttek. A műsorvezető most a hot! magazinnak nyilatkozott a magánéletével kapcsolatban, mint mondta, a családja segít neki feldolgozni a szakítást, új kapcsolaton pedig egyelőre még nem gondolkodik.

Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok

idézte Demcsákot a hot! nyomán a Blikk.

A műsorvezető elmondta, reggel hattól este kilencig be van táblázva, rengeteg munkája akad. Ami pedig a volt kedvesét illeti, úgy fogalmazott:

Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, szinte mindennap beszélünk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de most ez a szakmai teremtő fázis van, ez tesz boldoggá

– zárta le a témát Demcsák Zsuzsa, aki hamarosan újra forgatni fog, és úgy tervezi, műsorvezetői tanfolyamot is indít majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik