Élet-Stílus

Kovács Patrícia a volt férjéről: Mindketten jobban teljesítünk szülőként, amióta elváltunk

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Szerinte el lehet érni, hogy a gyerekek ne sérüljenek a szüleik válásánál, de ehhez mindkét félnek félre kell tennie az egóját.

Kovács Patrícia a gyerekszoba.hu Anyapercek című podcastjében adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy egészen más vonalon neveli a kislányát, mint ahogyan annak idején őt az édesanyja. Mint mondta, szabálykövető családban nőtt fel, kismamaként ő is elképzelte, milyen lesz majd az élete a babájával, amikor viszont Hanna kéthetes lett, úgy döntött, más irányba indul el, és nem nevelni, csak szereni fogja a gyerekét, arra figyelve, mire van szüksége.

A színésznő azt is elárulta a műsorban, hogy a volt férjével, Gusztus Péterrel jó a viszonyuk, és békében nevelik együtt a kislányukat évekkel a válás után is.

Már egy éve voltunk külön, amikor egy műsorban megkérdezték, milyen egyedülálló anyának lenni. Én nem vagyok egyedülálló anya. Attól, hogy mi Péterrel már befejeztük a szerelmi életünket, és külön lakásban élünk, attól még szülőtársak vagyunk, és Péter a világ legjobb elvált apukája. Ha ez így menne, ahogy mi tudjuk hozni évek óta, akkor nem is félne senki attól, hogy vannak történetek, amik véget érnek

– magyarázta.

Gusztos Péter számára egyértelmű volt, hogy nem akar hétvégi apuka lenni, gyakran viszi a lányát iskolába, várja edzés után, illetve családi programokon is részt vesznek a színésznővel együtt.

Jobban teljesítünk mindketten szülőként, amióta elváltunk, mert amikor mi vagyunk a gyerekkel, sokkal koncentráltabban vagyunk jelen

– tette hozzá Kovács Patrícia, aki szerint el lehet érni, hogy a gyerekek ne sérüljenek a szüleik válása miatt, ehhez viszont az kell, hogy mindenki elhagyja az egóját, és amint kimondták a válást, nem szabad, hogy bántsák egymást a felek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik