Élet-Stílus

Visszament a gyilkos a tetthelyre és azzal dicsekedett, hogy tudja, mi történt

Brutális gyilkosság történt tavaly nyáron az angliai Chelmsfordban. Nem sokkal a rendőrség kiérkezése után megjelent a helyszínen egy furán viselkedő férfi.

Kétszer szúrták hátba otthonában a 44 éves Adrian Ellingfordot 2022. július 25-én. Az egyik szúrás annyira nagy erejű volt, hogy az áldozat mellkasában is megsérült egy csont – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Nem sokkal a rendőrség kiérkezése után, megjelent a tetthelynél egy fiatal férfi, aki részeg volt és egyik kezében nyitott brandys palackot szorongatott. A férfi odasétált a rendőrökhöz és elkezdte magyarázni nekik, hogy ő tudja mi történt, és a segítsége nélkül soha sem fogják megoldani a bűnügyet.

A rendőrök hiába kérdezték, a férfi nem árulta el a nevét, csak káromkodott, arról beszélt, hogy tudja, ronda gyilkosság történt, és egyébként ő uralja a várost. A mikor a fiatal férfi agresszívvá vált, letartóztatták. Hamarosan ő lett a gyilkossági ügy fő gyanúsítottja.

A 26 éves Marek Hecko tagadta a bűnösségét, azt mondta, csak az után ment a helyszínre, hogy látta a gyilkosságról szóló híreket a sajtóban. Csakhogy a férfi felbukkanásáig a hírportálokon és a közösségi médiában sem írtak a bűncselekményről. Kiderült viszont, hogy Hecko zaklatta, követte a volt barátnőjét, aki a gyilkosságot megelőző éjszakát az áldozattal töltötte.

Heckot március 14-én életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, leghamarabb huszonhat év múlva szabadulhat a börtönből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik